Profesor u Bajernu? Evo šta misli o tome!

Izvor: Sportske.net, 06.Nov.2019, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Profesor" u Bajernu? Evo šta misli o tome!

Povodom spekulacija oglasio se i Arsen Venger.

Francuski trener Arsen Venger nije odbacio mogućnost dolaska u Bajern iz Minhena, koji još traži trenera, preneli su danas britanski mediji.

Venger je jedan od kandidata za trenera Bajerna, koji je otpustio Nika Kovača posle poraza od Ajntrahta 1:5 u Bundesligi.

Nemački šampion bio je zainteresovan za trenera Pari Sen Žermena Tomasa Tuhela, koji će ipak ostati u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Parizu najmanje do kraja sezone. Nekadašnji trener Lajpciga Ralf Rangnik odbio je da razgovara sa čelnicima Bajerna, dok je trener Ajaksa Erik ten Hag rekao da će do kraja sezone ostati u Holandiji.

Upitan da li bi bio zainteresovan za posao u Bajernu, Venger je za beIN Sports rekao: "Naravno. Trenerski posao je bio moj život do sada".

"Svi koji su se bavili trenerskim poslom mogu vam reći isto. Nedostaje vam intezitet, neke stvari vam nedostaju, a neke ne. Fudbalske utakmice, pobedjivanje u mečevima, pripremanje ekipe za utakmicu, zadovoljstvo i deljenje emocija. To je nešto što vam nedostaje", rekao je Venger, preneo je Skaj.

Venger je prošle godine, posle 22 godine napustio Arsenal i od tada je bez posla. Svojevremeno je bio trener Nansija, Monaka i Nagoje.
Pogledaj vesti o: Hag

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uprava Bajerna kontaktirala Tuhela

Izvor: B92, 06.Nov.2019

Uprava Bajerna iz Minhena kontaktirala je trenera fudbalera Pari Sen Žermena Tomasa Tuhela povodom angažmana...Kako je preneo Skaj Nemačka, čelnici nemačkog kluba raspitivali su se da li bi Tuhel odmah bio na raspolaganju, kao i sledećeg leta...Bajern traži novog trenera, nakon što je Niko Kovač...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.