Privremeno se ukida parking u Pariske komune u Nišu zbog renoviranja ulice

Izvor: JužneVesti.com, 27.Feb.2024, 16:03

Privremeno se ukida parking u Pariske komune u Nišu zbog renoviranja ulice

U ulici Pariske komune u Nišu saobraćaj će od četvrtka, 29. februara, biti preregulisan, zbog rekonstrukcije. Iz Direkcije za izgradnju grada pozivaju građane da pomere vozila sa parking mesta na kolovoznim trakama jer se ona privremeno ukidaju.

Rekonstruiše se deo od Bulevara Nemanjića do Branka Krsmanovića, a iz Direkcije navode da će radovi trajati 60 dana i da će se izvoditi u dve faze.

Najpre >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << će biti zatvorena desna traka - smer od Bulevara Nemanjića, dok će suprotni smer biti u režimu dvosmernog saobraćaja.

U toku druge faze zatvara se leva traka - smer od Branka Krsmanovića, dok će desna biti u režimu dvosmernog saobraćaja.

Oni koji su do sada ostavljali automobile na parkingu u ulici Pariske komune moraće da se snalaze i nađu alternativu do završetka radova, jer iz Direkcije napominju da je potrebno ukloniti sva vozila.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.