Poluvreme - Joveljić nagrađen za sjajnu igru, nerešeno!

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2018, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme - Joveljić nagrađen za sjajnu igru, nerešeno!

Nakon prvih 45 minuta utakmice Crvena zvezda i PSŽ igraju 1:1.

Nakon prvih 45 minuta utakmice u Parizu, u naselju Sen Žermen, omladinci Crvene zvezde i Pari Sen Žermena igraju 1:1. PSŽ je bio nešto bolji rival, ali kako se poluvreme bližilo kraju ekipa Crvene zvezde je bila sve bolja i bolja i na kraju je stigla do izjednačenja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Jesijen je imao prvu sjajnu šansu, ali je njegov udarac u 4. minutu odlično odbranio golman Gordić.



U 7. minutu je poklekla odbrana Crvene zvezde, nakon kornera najviši u skoku je bio Muinga, i njegov udarac je odbranio Gordić, ali je odbio loptu pravo na nogu štoperu Kapou koji uspeva da sa par metara pogodi mrežu za 1:0.


Nova šansa samo par minuta kasnije za domaće, po desnoj strani je prošao ultra brzi Vilijams, uposlio je Kulibalija koji nije uspeo da reaguje dobro.

Jedini koji je u Crvenoj zvezdi pokušavao nešto u prvih 15-ak minuta jeste Dejan Joveljić, imao je i jedan opasan napad po desnoj strani, ali nije uspeo da uposli nikoga od igrača u kaznenom prostoru Pari Sen Žermena.

U 20. minutu utakmice Luka Velikić pokušava odličnim pasom da uposli Jočića, ali je Zvezdin vezista bio kratak.

U 24. minutu nova šansa za Pari Sen Žermen, po desnoj strani je ponovo prošao Vilijams, dodao loptu u sredinu Jesienu koji odlično šutira, ali još bolje brani danas veoma zapaženi Gordić.

Nismo mnogo toga videli u narednom periodu prvog poluvremena, jedino je Dejan Joveljić imao par zapaženih prodora po desnoj strani, ali je falila podrška saigrača.

Pokušao je i Terzić iz slobodnih udaraca, ali je njegove udarce dva puta Inosent dobro odbranio.

Crvena zvezda dolazi do izjednačenja u poslednjem minutu prvog poluvremena, a strelac je bio Dejan Joveljić. Luka Velikić je iskoristio grešku igrača Pari Sen Žermena, Pembelea, dodao do Joveljića koji nije imao težak zadatak da pogodi, 1:1 u poslednjoj sekundi!

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Omladinci Zvezde bez sreće u Parizu, mogli do sva tri boda, ostali bez ijednog!

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2018

Trebalo je sreće Crvenoj zvezdi da stigne i do sva tri boda danas na gostovanju Pari Sen Žermenu...Omladinska ekipa Crvene zvezde doživela je prvi poraz u Ligi šampiona i to od Pari Sen Žermena rezultatom 2:1 (1:1), a komotno je moglo da bude drugačije...PSŽ je bio bolji rival u prvom, Crvena...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.