Podraščanin: Inat i zajedništvo, za našu prelepu zemlju možemo sve

Izvor: RTS, 29.Sep.2019, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podraščanin: Inat i zajedništvo, za našu prelepu zemlju možemo sve

Srednji bloker odbojkaške reprezentacije Srbije Marko Podraščanin nakon osvojenog zlata na EP u Parizu izjavio je da su u ključnim momentima proradili inat i zajedništvo, koji su Srbiju vodili do pobede.
"Od prve utakmice i Nemačke smo verovali u sebe i znali da ako igramo dobro i iz meča u meč podižemo formu, možemo do kraja. Potajno smo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se nadali zlatu, nismo počeli dobro finalni meč, ali kasnije smo počeli da bolje servramo, pojačali odbtranu i sve je došlo na mesto", prvi su utisci Podraščanina nakon meča.

"Nakon neverovatnog polufinala protiv Francuske i ovog finala, zasluženo smo osvojili zlato i posle osam godina se vratili na tron. Hvala svima koji su bili u nas, ovde u Parizu, kući u Srbiji i svim srpskim okolnim zemljama", rekao je Marko.
Srednji bloker je dodao da je Srbija ponovo pokazala karakter, da je proradilo srpsko zajedništo i inat. 
"Mi smo sami verovali i pokazalo se još jednom i protiv Poljaka pred 65 hiljada njihovih navijača, protiv Italijana prošle godine u Torinu i protiv Francuza ovde pred njihovim navijačima. Proradilo je zajedništvo, proradio je inat i kada igramo ovako za našu prelepu zemlju, možemo sve", zaključio je Podraščanin.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovović: Ugledali smo se na devojke; Podraščanin: Zasluženo

Izvor: Večernje novosti, 29.Sep.2019

Srednji bloker odbojkaše reprezentacije Srbije Marko Podraščanin rekao je da se tim potajno nadao da može da dođe do zlatne medalje Srednji bloker odbojkaše reprezentacije Srbije Marko Podraščanin rekao je da se tim potajno nadao da može da dođe do zlatne medalje."Od prve...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.