Park prinčeva ponovo video Ronaldinja, u glavnoj ulozi - Kilijan Mbape! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Feb.2020, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Park prinčeva ponovo "video" Ronaldinja, u glavnoj ulozi - Kilijan Mbape! (video)

Sjajan potez Francuza.

U toku je utakmica između Pari Sen Žermena i Dižona, nakon prvih 45 minuta u Parizu rezultat je 1:0 za domaćine.

"Sveci" su poveli već u trećem minutu preko Sarabije, ali potez meča za sada je detalj iz 26. minuta kada je u Kilijana Mbapea "ušao" duh Ronaldinja.

Francuski fudbaler je kao nekada Brazilac na tom istom mestu "prodao" sjajan dribling svom čuvaru, uspeo je da prevari još jednog, ali na kraju nije uspeo da završi akciju udarcem.

Lep potez možete pogledati OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Liga 1 - "Poker" na Parku prinčeva, stradao i Dižon! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Feb.2020

Pari Sen Žermen ostvario još jednu rutinsku pobedu...U 27. kolu francuske Lige 1, fudbaleri Pari Sen Žermena savladali su Dižon rezultatom 4:0..."Sveci" su na dobar način započeli susret pošto je Pablo Sarabija spretno savladao golmana rivala već u trećem minutu...U finišu poluvremena Kavani...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.