Pariz uživo: Jelena se vraća u meč

Izvor: RTS, 30.Maj.2013, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pariz uživo: Jelena se vraća u meč

Janković - Muguruza 5:3. Čak šestoro srpskih predstavnika danas izlazi na teren u francuskoj prestonici, troje u singlu i isto toliko u dublu. Novak Đoković igra protiv Gvida Pelje, Janko Tipsarević protiv Fernanda Verdaska, a Jelena Janković sa Garbinom Muguruzom. Jovanovski i Čehinja Eva Hrdinova igraju sa Janetom Husarovom i Sabinom Lisicki, Zimonjić i Beneto sa Anduharom i Robredom i, na kraju, Troicki u paru sa Andreasom Sepijem igra protiv Matjea i Pulea.

>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Petog dana Otvorenog prvenstva Francuske u tenisu, u četvrtak, na terene Rolan Garosa izlaze šestoro predstavnika Srbije - Novak Đoković, Janko Tipsarević, Jelena Janković, Nenad Zimonjić, Bojana Jovanovski i Viktor Troicki.

Đoković, Tipsarević i Jankovićeva igraju mečeve drugog kola singla, s tim što će Jelena nastupiti i u dublu, kao i Zimonjić, Jovanovski i Troicki.

Najbolji teniser sveta sastaje se posle 12 sati na terenu "Filip Šatrije" sa Argentincem Gvidom Peljom, 83. na ATP listi, protiv koga do sada nije igrao.

Pobednik se u šesnaestini finala sastaje sa boljim iz meča Grigor Dimitrov (Bugarska) - Lukas Pule (Francuska).

Tipsarevića posle 14 sati očekuje duel protiv Španca Fernanda Verdaska, trenutno 53. tenisera sveta, koga je pobedio dva puta u šest dosadašnjih mečeva. Bolji iz sutrašnjeg igra u šesnaestini finala sa pobednikom susreta između Rusa Mihaila Južnjog i Argentinca Federika Delbonisa.

Jankovićeva od 11 sati igra protiv Garbine Muguruze iz Španije, 72. na WTA listi. Biće to njihov prvi međusobni duel, a pobednica se u šesnaestini finala sastaje sa boljom iz meča Samanta Stosur (Australija) - Kristina Mladenović (Francuska).

U prvom kolu dublova Jovanovski i Čehinja Eva Hrdinova igraju posle 12.30 sati protiv slovačko-nemačkog para Janeta Husarova/Sabine Lisicki, a potom sledi meč Nenad Zimonjić (Srbija)/Žilijen Beneto (Francuska) - Pablo Anduhar/Tomi Robredo (Španija).

Poslednji na teren izlazi Viktor Troicki, koji u paru sa Italijanom Andreasom Sepijem igra protiv Francuza Pola-Anrija Matjea i Lukasa Pulea.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Pariz uživo: Jelena preokretom do prvog seta

Izvor: RTS, 30.Maj.2013

Janković - Muguruza 2:0 (6:3,6:0). Čak šestoro srpskih predstavnika danas izlazi na teren u francuskoj prestonici, troje u singlu i isto toliko u dublu. Novak Đoković igra protiv Gvida Pelje, Janko Tipsarević protiv Fernanda Verdaska, a Jelena Janković sa Garbinom Muguruzom. Jovanovski i Čehinja...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.