Pariz: Otkazano na stotine letova

Izvor: B92, 18.Dec.2011, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pariz: Otkazano na stotine letova

Pariz -- Stotine letova otkazano je danas na pariskom aerodromu Šarl de Gol zbog štrajka zaposlenih u obezbeđenju francuskih aerodroma koji traje već tri dana.

I svi letovi na aerodromu Sent-Egziperi u Lionu su do danas posle podne bili otkazani, a stotine letova je anulirano i na najprometnijem pariskom aerodromu. Mnogi letovi na aerodromu Šarl de Gol su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kasnili, a putnici su stajali u dugim redovima kako bi čekirali karte.

Sa lionskog aerodroma su i juče bili otkazani svi letovi zbog štrajka 10.000 zaposlenih u obezbeđenju.

Sindikat zaposlenih u obezbeđenju francuskih aerodroma je u petak sa rukovodstvom započeo pregovore o povećanju plata.

Uprava lionskog aerodroma je i u petak poslepodne otkazala sve letove, a pre podne poletelo je pedesetak aviona.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Parizu otkazano stotine letova zbog štrajka

Izvor: Blic, 18.Dec.2011

Stotine letova otkazano je danas na pariskom aerodromu Šarl de Gol zbog štrajka zaposlenih u obezbeđenju francuskih aerodroma koji traje već tri dana. ..Svi letovi na aerodromu Sent-Egziperi u Lionu su do danas posle podne bili otkazani, a stotine letova je anulirano i na najprometnijem pariskom...

Nastavak na Blic...

Štrajkovi na aerodromima u Parizu i Lionu

Izvor: Mondo, 19.Dec.2011, 13:27

Letovi sa pariskog aerodroma "Šarl de Gol" su odloženi, kao i više od trećine letova u vazdušnoj luci u Lionu zbog štrajka radnika aerodromskog obezbeđenja.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.