Pariz: Arapin izbo francuskog vojnika?

Izvor: Vesti-online.com, 25.Maj.2013, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pariz: Arapin izbo francuskog vojnika?

Francuski vojnik koji je bio u patroli u poslovnom delu Pariza uboden je danas u vrat, a muškarac koji ga je napao još je u bekstvu, saopštila je policija.

Foto: Ilustracija

Vojnik je bio u patroli u okviru antiterorističkog bezbednosnog plana. Policijski izvor rekao je da će povređeni pripadnik oružanih snaga preživeti.

 

Napadač je muškarac sa bradom severnoafričkog porekla, ima oko 30 godina i nosi odeću u arapskom stilu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ispod jakne, preneo je list "Parizijen", pozivajući se na izvore u policiji.

 

Da podsetimo, pre nekoliko dana jedan vojnik je brutalno ubijen u Londonu, dok su dvojica napadača, koji su koristili mačete, ranjeni tokom intervencije policije.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Francuski vojnik uboden nožem u grlo usred Pariza!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Maj.2013

Francuski vojnik uboden je nožem u vrat, dok je patrolirao poslovnim delom Pariza, a napadač je muškarac sa bradom severnoafričkog porekla, ima oko 30 godina i nosi odeću u arapskom stilu ispod jakne

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.