Francuski vojnik uboden nožem u grlo usred Pariza!

Francuski vojnik uboden je nožem u vrat, dok je patrolirao poslovnim delom Pariza, a napadač je muškarac sa bradom severnoafričkog porekla, ima oko 30 godina i nosi odeću u arapskom stilu ispod jakne

  • 3

Francuski vojnik uboden je nožem danas u vrat, dok je patrolirao poslovnim delom Pariza. Muškarac koji ga je napao još je u bekstvu.

Vojnik je bio u patroli u okviru antiterorističkog bezbednosnog plana, a povređen je oko 18.00 časova. Policijski izvor rekao je da će povređeni pripadnik oružanih snaga preživeti.

Napadač je muškarac sa bradom severnoafričkog porekla, ima oko 30 godina i nosi odeću u arapskom stilu ispod jakne, preneo je list “Parizijen”, pozivajući se na izvore u policiji.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Драган (Добој) Р.С

    25. maj 2013 | 23:28

    Šta se ovo dešava ljudi moji?? Pa islam je civilizovana religija i ne želi zlo nikome ( ko nije mysliman) Zaigrala mečka i u njihovom dvorištu, mnogo brže nego što sam i ja mislio da će.

  • Za Loki

    26. maj 2013 | 10:47

    Pismenost je tvoja jaca strana Loki. Uzas,a osnovna skola je obavezna i besplatna.

  • Loki

    26. maj 2013 | 01:45

    Dragane svako iz bjesa budali nije to fer kad ugnjetavaju jednu vjeru bilo koja daje njih su oni sami tu doselili da bi uzeli njihovu naftu a onda nema zanji posla a ni socijalnog isto kosto su nas jebali i jos to rade dok nesto neizkopaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA