Izvor: Piplmetar.rs, 05.Nov.2023, 03:30

Pariz

Autor: Lazar Nikolić

sreda 01.11.2023.

23:50

Izvor: Sportske.net, Beta


Nemački teniser Aleksander Zverev plasirao se večeras u osminu >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << finala masters turnira u Parizu, pošto je pobedio Francuza Iga Embera sa 6:4, 6:7, 7:6.
Trenutno deveti teniser sveta je protiv 36. na ATP listi slavio posle velike borbe koja je trajala tri sata i 32 minuta igre i tako zakazao duel sa Grkom Stefanosom Cicipasom u narednom kolu.
Cicipas je ranije danas slavio protiv Kanađanina Feliksa Ožea Alijasima sa 6:3, 7:6(4).
Mesto u osmini finala poslednjeg mastersa u sezoni obezbedio je i Argentinac Fransisko Serundolo, koji je bio bolji od osmog tenisera sveta, Norvežanina Kaspera Ruda sa 7:5, 6:4.
Serundolo će u narednom kolu odmeriti snage sa Poljakom Hubertom Hurkačem, koji je pobedio Španca Roberta Bautistu Aguta.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.