Pariski sindrom napada turiste: Grad od kojeg dobijate vrtoglavicu, mučninu i halucinacije

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 12.Dec.2022, 01:10

Pariski sindrom napada turiste: Grad od kojeg dobijate vrtoglavicu, mučninu i halucinacije

Poremećaj je uzrokovan pozitivnim predstavljanjem grada u popularnoj kulturi, što dovodi do ogromnog razočarenja jer se realnost doživljavanja grada veoma razlikuje od očekivanja. Pariz je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija u Evropi, ali mnogi turisti se iz “grada svetlosti” ne vraćaju oduševljeni. Naprotiv. Glavni grad Francuske poslednjih godina u realnosti izgleda potpuno drugačije od onoga kako ga […] >> Pročitaj celu vest na sajtu VojvodinaUzivo.rs <<
Vest Pariski sindrom napada turiste: Grad od kojeg dobijate vrtoglavicu, mučninu i halucinacije objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.