Pariska policija ogradila Ajfelovu kulu posle pretnje bombom

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Sep.2020, 18:48

Pariska policija ogradila Ajfelovu kulu posle pretnje bombom

Pariska policija ogradila je kvart oko Ajfelove kule posle pretnje bombom upućene preko telefona.

Policijska vozila i traka opkolili su ulice ispod Ajfelove kule i most koji ide preko Sene do trga Trokadero. Neki turisti se još šetaju u tom delu grada ali nije jasno da li ih još ima u samom tornju.

Dva policajca na licu mesta rekli su za AP da je operacija sprovedena posle pretnje bombom preko telefona. Uprava Ajfelove kule nije odgovarala na molbu da komentariše.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
Kula stara 131 godinu prima oko 25.000 turista dnevno normalnim godinama ali posete su smanjene ove godine zbog restrikcija putovanja oko korona virusa.

Iako je predviđeno da Ajfelova kula bude otvorena svaki dan ona se povremeno zatvara zbog pretnji samoubistvom, bombaških pretnji ili štrajkova.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.