PSŽ završio posao, stiže igrač Bajerna

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2018, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSŽ završio posao, stiže igrač Bajerna

Izgleda da je završena priča oko transfera fudbalera Bajerna u PSŽ.

Dogovor je odavno pao između Pari Sen Žermena i Bajerna iz Minhena, ostalo je bilo da se dogovore Huan Bernat i PSŽ, a izgleda da je i to postignuto.

Ovaj 25-godišnji fudbaler koji igra na poziciji levog beka je pristao na trogodišnji ugovor i uskoro ga očekujemo u dresu giganta iz Pariza.

Bernat nije u milosti trenera nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odlaska Pepa Gvardiole, prošle sezone je zabeležio svega 12 mečeva za Bajern iz Minhena, a ukupno ih je sakupio 111 u dresu bavarskog giganta.

Inače, ove sezone niti jednom nije bio u protokolu upravo zbog činjenice da je pregovarao sa drugim timovima o mogućem odlasku iz kluba.

Inače, dogovorena cena za ovog španskog fudbalera iznosi 14 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PSŽ našao levog beka - stiže Bernat za 15.000.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 29.Avg.2018

Izgleda da je Tomas Tuhel konačno dogovorio dolazak levog beka po svom ukusu. Pari Sen Žermen i Bajern pronašli su zajednički jezik i Huan Bernat bi u završnici prelaznog roka trebalo da zaduži opremu šampiona Francuske. Radio stanica Kadena Kope javila je da će Bernat potpisati trogodišnji...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.