PSŽ našao levog beka - stiže Bernat za 15.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sre. 29.08.18. | 14:11

Španski fudbaler potpisaće ugovor na tri godine

Izgleda da je Tomas Tuhel konačno dogovorio dolazak levog beka po svom ukusu. Pari Sen Žermen i Bajern pronašli su zajednički jezik i Huan Bernat bi u završnici prelaznog roka trebalo da zaduži opremu šampiona Francuske.

Radio stanica Kadena Kope javila je da će Bernat potpisati trogodišnji ugovor, a da će minhenski klub na ime obeštećenja zaradi oko 15.000.000 evra. Navodno je i španski fudbaler dogovorio lične uslove sa bogatim pariskim klubom i nedostaje još samo da obavi neophodne lekarske preglede pre stavljanja parafa.

Izabrane vesti

Bernat je došao u Bajern u leto 2014. godine iz Valensije na izričit zahtev tadašnjeg trenera Pepa Gvardiole. Ipak do danas nije opravdao velika očekivanja tako da je Bajern svakako bio spreman da ga proda uz adekvatnu nadoknadu. Prošle sezone španski fudbaler maltene je bio tek treći izbor na poziciji levog beka.

Umesto povređenog Davida Alabe čak je pre Bernata igrao i Rafinja kojem je primarna pozicija na desnom beku. Takođe, Bernatov ugovor sa Bajernom ističe za godinu dana, tako da je ovo praktično bila poslednja šansa za nemačkog šampiona da zaradi na ovom transferu. Španac je za Bajern odigrao 113 utakmice, postigao pet i namestio deset golova.

Foto: Action images


tagovi

Letnji prelazni rok 2018Huan Bernat

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara