PSŽ otpisao Brazilca, sledi veliki povratak drugoj kući?!

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2020, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSŽ otpisao Brazilca, sledi veliki povratak drugoj kući?!

Da li je vreme da po treći put zaigraju zajedno?

Tijago Silva i PSŽ neće nastaviti saradnju, pošto je francuski klub odlučio da ne iskoristi mogućnost obnove ugovora sa brazilskim veteranom.

Tijago Silva će u septembru napuniti 36 godina, a po ugovoru PSŽ bi morao da mu produži na još dve sezone, što su u Parizu procenili kao pogrešan potez.

Silva je sada spreman da se vrati u svoj voljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Milan, iz kog je poput i Zlatana Ibrahimovića otišao protiv svoje volje.

Oni su u paketu stigli u PSŽ iz Milana leta 2012. godine za 65 miliona evra, igrali su zajedno sve dok Ibrahimović nije otišao u Mančester Junajted, a sada bi ponovo mogli da budu saigrači na San Siru.

Milan je navodno spreman da vrati Silvu, koji će na leto biti besplatan i svojim iskustvom bi mogao da pomogne i naredne sezone.

Tijago na stolu već ima i nekoliko ponuda iz svoje domovine, tako da ostaje pitanje da li će izabrati povratak u Brazil ili u Milano.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.