PSŽ: Brdo para za Nejmara

Izvor: Mondo, 26.Sep.2012, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSŽ: Brdo para za Nejmara

Vlasnici pariskog kluba rešeni da u zimskom prelaznom roku dovedu najtalentovanijeg igrača sveta iz Santosa za neverovatnih 107 miliona evra.

Supertalentovani fudbaler brazilskog Santosa Nejmar da Silva Santos Junior već mesecima je na meti najvećih evropskih klubova. Barselona, Čelsi i Real Madrid već su izjavljivali da bi ga rado videli u svojim redovima, a sada se u trku za mladim brazilskim reprezentativcem uključio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i Pari sen Žermen.

Francuski mediji prenose da su bogati šeici, vlasnici pariskog kluba, spremni da dobrano odreše kesu i u zimskom prelaznom roku angažuju 20-godišnjeg Nejmara.

Navodno su spremni da Santosu pošalju "nepristojnu ponudu" od čak 107 miliona evra, što bi bio najveći transfer u istoriji fudbala.

A i Nejmaru obećavaju brdo love. Navodno, on trenutno u brazilskoj ligi i od sponzorskih ugovora zarađuje oko dva miliona evra mesečno, a PSŽ je spreman da mu ponudi godišnju platu veću od 20 miliona evra, odnosno više od onoga što zarađuje najplaćeniji igrač na svetu trenutno, Samjuel Eto u Anžiju.

I dok ga mediji gotovo svakodnevno preseljavaju u velike evropske klubove, potpredsednik Santosa Rodrigez Odilio tvrdi da je on zadovoljan i srećan u brazilskom klubu.

"Nemamo informaciju o tome da PSŽ želi Nejmara, ili da je već potpisao predugovor sa Barselonom kao što neki pišu. Predsednik kluba je trenutno u Evropi. Svakodnevno se čujemo i za sada još uvek nismo dobili nijednu zvaničnu ponudu za Nejmara. Da postoje neki kontakti sa našim igračem, sigurno bih bio obavešten o tome. Nejmar je srećan u Santosu, igra dobro i zarađuje mnogo novca i mi ćemo sve učiniti da tako ostane još dugo vremena", izjavio je potpredsednik brazilskog kluba.

Ipak, Parižani su već pokazali da su spremni da izdvoje mnogo u pravljenju tima koji će u Evropi ostaviti značajan trag dovođenjem Zlatana Ibrahimovića ovog leta.

Ukoliko bi se priče o prelasku Nejmara u PSŽ obistinile, bio bi to najskuplji transfer u istoriji fudbala. Trenutno je najvredniji prelazak Kristijana Ronalda iz Mančester junajteda u Real Madrid za 94 miliona evra, a slede ga Zinedin Zidan (iz Juventusa u Real Madrid za 73 miliona evra) i transfer Ibrahimovića iz Intera u Barselonu za 66 miliona evra.

(MONDO, foto: Beta/AP)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ima li kraja ludilu: PSŽ kupuje Nejmara za 107 miliona evra!

Izvor: MozzartSport.com, 26.Sep.2012

Izgleda da su se prevarili svi oni koji su milsili da će se Pari Sen Žermen zaustaviti na silnim letnjim kupovinama koje su uključile Ibrahimovića, Tijaga Silvu, Lavecija. Katarski milijarderi imaju novi pik i to nikog drugog do Brazilca Nejmara, jednog od najboljih mladih igrača na svetu. Spremni...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.