[PRVE FOTOGRAFIJE] Prvi H145M u Srbiji

Izvor: TangoSix.rs, 25.Jun.2019, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

[PRVE FOTOGRAFIJE] Prvi H145M u Srbiji

Nakon „prvih fotografija“ najnovijeg helikoptera za srpsko RV i PVO u Parizu, danas vam donosimo istu kategoriju sadržaja. Upoznajte izbliza H145M „14501“.
Kako smo prvi javili, „501“ je zvanično prvi Erbasov helikopter za Vojsku Srbije koji je sleteo u našu zemlju i to upravo zbog promocije na Sajmu naoružanja i vojne opreme Partner koji počinje danas i traje do petka. Ovaj primerak prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << je i prikazan javnosti na ceremoniji u Donevortu novembra prošle godine. Opremljen je u SAR konfiguraciji i u Nišu će preuzeti misiju dežuranja za civilne i vojne potrebe pretrage i spasavanja vazduhoplova u nevolji.
SAR ili na srpskom TiS verzija / Foto: Petar Vojinović, Tango Six „14501“ i Gazela za opitovanje novih koncepata modernizacije jedine dve letelice u spoljnom izložbenom delu Partnera / Foto: Petar Vojinović, Tango Six Helikopter je 12 juna preletela zajednička posada kompanije Erbas Helikopters i RV i PVO a kako saznajemo, ista posada ga je juče sletela ispred hale 1 beogradskog sajma.
The post [PRVE FOTOGRAFIJE] Prvi H145M u Srbiji appeared first on Tango Six.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na TangoSix.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.