PRIPREME ZA PARIZ: Košarkaši SAD igraće prijateljske mečeve sa Južnim Sudanom i Nemačkom

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2023, 17:12

PRIPREME ZA PARIZ: Košarkaši SAD igraće prijateljske mečeve sa Južnim Sudanom i Nemačkom

Brane zlato iz Tokija.

Košarkaši Sjedinjenih Američkih Država odigraće u julu naredne godine dva prijateljska meča u Londonu sa selekcijama Južnog Sudana i Nemačke, saopšteno je danas.

U saopštenju Košarkaškog saveza SAD se navodi da će meč sa Južnim Sudanom biti odigran 20. jula naredne godine, dok je duel sa Nemačkom na programu dva dana kasnije. Ulaznice za ova dva duela naći će se u prodaji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od 15. decembra.

 - Mečevi sa Južnim Sudanom i Nemačkom poslužiće kao dobar trening uoči Olimpijskih igara u Parizu na kojima planiramo da obranimo zlatnu medalju - rekao je izvršni direktor KS SAD Džim Tuli.

Olimpijske igre u Parizu biće održane od 26. jula do 11. avgusta naredne godine u Parizu. Američki mediji su ranije najavili da će reprezentaciju SAD na OI u Parizu da predvode, između ostalih, Lebron Džejms, Stef Kari, Kevin Durent, Entoni Dejvis, Džejson Tejtum, Drejmond Grin i Devin Buker.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.