PRIJATELJU MOJ: Dani Alveš se poverio bivšem igraču Zvezde posle kraha crveno-belih u Parizu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2018, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIJATELJU MOJ: Dani Alveš se poverio bivšem igraču Zvezde posle kraha crveno-belih u Parizu!

Brazilski bek ugostio Zorana Njeguša.

PSŽ je ubedljivo savladao Crvenu zvezdu (6:1) u drugom kolu Lige šampiona, a ovaj rezultat je iznenadio i slavnog Brazilca Danija Alveša. Desni bek „svetaca“ ne igra pola godine zbog povrede, a u Parizu je protekle sedmice ugostio nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Zorana Njeguša.

Alveš i Njeguš su bili saigrači u Sevilji, a slavni brazilski bek je prijatelju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Srbije izneo utiske posle meča francuskog prvaka i beogradskog kluba.

- Alveša je začudilo da je Zvezda tako lako izgubila od Parižana. Posle 0:0 sa Napolijem nije očekivao da bude tolika razlika na „Parku prinčeva“. Rekao sam mu da crveno-beli u Evropi više mogu da odgovore na defanzivne zadatke, da ofanzivno protiv jakih ekipa nisu tako dobri – rekao je Njeguš za Sportski žurnal.

Očekuje se da će Dani Alveš biti u timu PSŽ-a za duel poslednjeg kola C grupe Lige šampiona sa Crvenom zvezdom koji će biti odigran na stadionu „Rajko Mitić“.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

LOVA SAMO KAPLJE: Na Marakanu stiže pola MILIONA evra! Evo koji je razlog! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2018

Crveno-beli popunjavaju klupski budžet...Sjajne igre Luke Jovića u dresu Ajntrahta iz Frankfurta, naterale su čelnike bundesligaša da razmišljaju o otkupu ugovora fudbalera Benfike...Nekadašnji igrač Crvene zvezde postigao je majstorski gol u poslednjoj pobedi Nemaca nad rimskim Laciom u drugoj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.