PARIZ: Može li Janko do trofeja?

Izvor: OkRadio.rs, 01.Nov.2012, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARIZ: Može li Janko do trofeja?

Janko Tipsarević savladao Huana Monaka 2:1 (6:3, 3:6, 6:3) i u četvrtfinalu će igrati protiv Marejevog dželata. Obezbedio učešće na Mastersu u Londonu. Jednim udarcem nekoliko muva! Tipsarević se pobedom nad Huanom Monakom 2:1 (6:3, 3:6, 6:3) plasirao u četvrtfinale Mastersa u Parizu i obezbedio učešće na završnom Mastersu u Londonu. Janku su na ruku išli i rezultati nekih drugih mečeva, odnosno porazi tenisera koji su imali šanse da odu u London. Izgubili su i Miloš Raonić (od Tomaša Berdiha) i Nikolas Almagro (od Žo Vilfreda Conge), tako da će Janko igrati u O2 Areni...
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Tipsarević na Mastersu u Londonu

Izvor: Sportal.rs, 02.Nov.2012, 00:11

Janko Tipsarević će igrati na završnom Mastersu u Londonu, a mesto u društvu najbolji osam tenisera sveta je potvrdio plasmanom u četvrtfinale Mastersa u Parizu.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.