Orlando Blum na Diorovoj reviji

Izvor: GlamDama.com, 14.Okt.2011, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orlando Blum na Diorovoj reviji

Orlando Blum se pojavio u prvom redu na Diorovoj reviji za kolekciju prolece 2012 u Parizu da bi podrzao svoju suprugu, supermodela Mirandu Kerr. I nije samo sedeo I dosadjivao se. Glumac nije prestajao da se smeska, zraci, likuje, bukvalno je sedeo na ivici sedista kada je Miranda krocila na pistu. Na srecu, Blum se setio da ponese digitalni fotoaparat da bi mogao da slika, tako d ace sada imati nesto da ga podseca na ovaj dogadjaj zauvek.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GlamDama.com << />

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jednog dana, kada budu stari I sedi, moci ce da pokazu svojim unucima slike iz ovih blazenih dana, I Orlando Blum ce ponosno pricati decici da je njihova nana bila supermodel, prakticno hipermodel, I da je cak jednom prosetala pistom u Dioru. A da li su oni ikada culi za Dior? To je bila jedna od najboljih modnih kuca na celom svetu, ali je imala tragican kraj zato sto su potrosili mnogo vremena pregovarajuci sa novim kreativnim direktorima da zamene bivseg dizajnera, genija koji je bio neka vrsta antisemitskog pijanog ludaka, I nestrpljive mase su upale u studio sa vilama. Modna kuca je pokusala da se oporavi angazujuci mladog skorojevica, tog talentovanog mladog pevaca poi menu Kanye West, ali na njegovoj prvoj reviji za ovu marku, bivsa kraljica mode, Anna Wintour, se popela na pistu, izgurala sve modele sa nje, I okrenula se Kanye-u sa suzama u ocima: “ Yo Kanye “ rekla mu je. “ Pusticu te da zavrsis, sli taj antisemitski pijani ludak je bio jedan od Diorovih najboljih dizajnera svih vremena! “
Hmmm, u svakom slucaju, postoje reci za mnoge stvari, ali nijedna za to koliko su Orlando Blum I Miranda Kerr slatki kao par.
 
 

Nastavak na GlamDama.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GlamDama.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GlamDama.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.