Olga Danilović prošla u glavni žreb Rolan Garosa

Izvor: B92, 26.Maj.2023, 15:56

Olga Danilović prošla u glavni žreb Rolan Garosa

Olga Danilović plasirala se u glavni žreb Rolan Garosa, pošto je u Parizu u finalu kvalifikacija pobedila rusku igračicu Eriku Andreevu sa 6:2, 6:4.

Meč između Danilović i Andreeve, 104. i 147. teniserke sveta, trajao je sat i 24 minuta.

Danilović je u ranoj fazi prvog seta dva puta oduzela servis rivalki i zatim do kraja sačuvala prednost.

U drugom setu od sedmog do devetog gema viđena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su tri uzastopna brejka, od čega je dva napravila Danilović za plasman u glavni žreb drugog grend slema u sezoni.

Danilovićeva će biti jedina Srpkinja u glavnom žrebu, a biće joj to drugi nastup na gren slemu u Parizu, nakon što je prošle godine stigla do drugog kola.

Otvoreno prvenstvo Francuske počinje u nedelju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Srpska teniserka Olga Danilović izborila plasman u glavni žreb Rolan Garosa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2023

Srpska teniserka Olga Danilović izborila je plasman u glavni žreb Rolan Garosa, pošto je danas u poslednjem kolu kvalifikacija savladala Ruskinju Eriku Andrejevu 6:2, 6:4.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.