OPLJAČKANA PRODAVNICA ORUŽJA U MARSEJU! Francuska srlja u građanski rat, situacija GORA od kritične! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023, 23:48

OPLJAČKANA PRODAVNICA ORUŽJA U MARSEJU! Francuska srlja u građanski rat, situacija GORA od kritične! (VIDEO)

Haos na ulicama francuskih gradova

U centru Marseja su večeras demonstranti opljačkali prodavnicu oružja. Ukradene su lovačke puške, ali kako javljaju, ne i municija. Ovo je saopštila policija Marseja.

Tom prilikom je uhapšena jedna osoba sa puškom, za koju se pretpostavlja da je ukradena iz prodavnice oružja.

Policija trenutno čuva prodavnicu u Marseju. Širom Francuske, uključujući u Parizu, Marseju, Lionu, Strazburu i Lilu, večeras su nastavljeni protesti, koji su prerasli u nerede, nakon što je policijac ubio tinejdžera jer navodno nije zaustavio svoj automobil.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"RATNA ZONA" U MARSEJU Zapaljen supermarket, opljačkana prodavnica oružja, nezapamćen haos na ulicama: Ovako je izgledala NOĆ NASILJA u francuskom gradu (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 01.Jul.2023, 12:06

U petak je bio četvrti dan nasilnih protesta zbog smrti 17-godišnjeg tinejdžera Nahela M, kojeg je policija ubila u utorak tokom kontrole saobraćaja u Parizu. Najdramatičnije je noćas bilo u Marseju, gde su izbili žestoki sukobi demonstranata i policije, nasilje, paljevine i pljačke.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.