Izvor: HotSport.rs, 11.Feb.2024, 12:18

OLIMPISJKE IGRE SU TU: Fantastična srpska štafeta će plivati i u Parizu!

Ovo će biti drugi put da ovaj kvartet nastupa na planetarnoj smotri Srpska štafeta u disciplini 4 x 100 metara slobodnim stilom uspela je da obezbedi olimpijskuvizu“. Na Svetskom prvenstvu u Dohi, reprezentativci Srbije, čiji su članovi Velimir Stjepanović, Andrej Barna, Nikola Aćin i Uroš Nikolić, ostvarili su vreme od 3:14,42, što im je ... Read more
The post OLIMPISJKE IGRE SU TU: Fantastična srpska štafeta će plivati i u Parizu! appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Vize

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpska plivačka štafeta izborila finale Svetskog prvenstva i plasman na Olimpijske igre u Parizu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Feb.2024

Štafeta Srbije u plivanju osvojila je sedmo mesto u finalnoj trci na 400 metara slobodno na Svetskom prvenstvu u Dohi i tako obezbedila plasman na Olimpijske igre u Parizu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.