O ovim kolekcijama sa Pariske Nedelje mode još uvek sanjamo, kod kuće, uz šoljicu kafe

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 15.Mar.2024, 11:09

O ovim kolekcijama sa Pariske Nedelje mode još uvek sanjamo, kod kuće, uz šoljicu kafe

I dok nas revije visoke mode vode u neke potpuno nove svetove i vizije etabliranih modnih kuća, spremne za nošenje kolekcije nam daju ideje o tome šta ćemo nositi u narednim sezonama – ili bar šta ćemo želeti da nosimo.
Moda odavno nije samo odeća koju oblačimo da bismo se zaštitili od spoljašnjih (ne)prilika. To je odraz naše ličnosti i vrednosti po kojima živimo. Ako vam je održivost važna u svakodnevnom životu, na primer, vaš izbor će biti visokokvalitetni komadi koji će trajati godinama, a ne brza moda. U ovom slučaju biraćete i kućne aparate koji troše manje struje i imaju opciju automatskog isključivanja, kao što je aparat za kafu Nespresso Vertuo, kao i brendove koji su posvećeni reciklaži,...
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.