Novi Sad kandidat za najbolju destinaciju 2016. godine

Izvor: Svet, 22.Jan.2016, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad kandidat za najbolju destinaciju 2016. godine

Novi Sad je uvršten na listu 20 turističkih destinacija Evrope koje su nominovane za titulu “Najbolja destinacija 2016”, pored destinacija kao što su Rim, Pariz, London, Barselona, Prag.
Na listi su i Madrid, Nant, Brisel, Zadar, Kotor, Nikozija, Plovdiv, Beč, Milano, Atina, Berlin, Amsterdam, Edinburg i Azorska ostrva.
Na ovoj listi, kako je saopštila Turistička organizacija Novog Sada, taj grad se našao na >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << inicijativu organizacije “Najbolje evropske destinacije”(European Best Destination), koja je prepoznala kvalitet turističke ponude Novog Sada i potencijal grada da se prezentuje u krugu najznačajnijih evropskih turističkih destinacija i kandiduje se za najbolju destinaciju na ovom prestižnom izboru na evropskom nivou.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.