Nejmar odgovorio besnim ultrasima

Izvor: B92, 04.Maj.2023, 13:26

Nejmar odgovorio besnim ultrasima

Napeto je u Parizu – izgleda da se klica demonstracija naroda protiv vlasti primila i kod navijača PSŽ koji vode svoju bitku.

Na udaru su "ekstraprofiteri" u klubu.

Ulice su danima preplavljene demonstrantima koji protestuju protiv penzionih reformi, dok navijači Pari Žermena vode svoju bitku.

Za svoje ideale. I oni su se udružili protiv ekstraprofitera, samo iz redova svog kluba, na udaru su im perjanice tima Leo Mesi, Nejmar, Verati.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Zahtev navijača je isti za sve koji su im na meti – da odu iz kluba!

Navijači PSŽ su u sredu organizovali nekoliko žestokih protesta, prvo ispred sedišta kluba, gde su se žalili na Mesija, a potom su otišli do Nejmarove kuće kako bi i njemu poručili da nije poželjan.

Usledio je odgovor Brazilca, doduše nije izašao pred nezadovoljne navijače, niti im se lično obratio. Sve što je imao da kaže rekao je putem svog Instagram naloga, sa bezbedne udaljenosti:



"Ne dozvoli drugima da vas uvuku u njihovu oluju, već ti njih uvedi u svoj mir",
poruka je Nejmara za one koji ga ne žele više u klubu.

Brazilac, a i Argentinac, će na kraju sezone najverovatnije napustiti klub, i to će uraditi "praznih ruku" iako je ekipa na putu da uzme 11. titulu prvaka države.

Nedostaje, ipak, onaj najvredniji trofej, onaj zbog kojeg su i dovedeni i plaćeni najvećim parama u istoriji kluba i fudbala.

Opet je Liga šampiona ostala samo pusta želja vlasnika kluba sa Mesijem i Nejmarom kao liderima skupocenog projekta koji će se neslavno okončati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PSŽ se uplašio navijača

Izvor: B92, 04.Maj.2023

Fudbalski klub Pari Sen Žermen pojačao je mere bezbednosti ispred trening centra i ispred kuća igrača tog tima, nakon protesta navijača...U sredu se ispred prostorija pariskog kluba okupilo nekoliko stotina pristalica kako bi izrazili nezadovoljstvo rezultatima, vređajući određene igrače poput...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.