Najlepša devojčica sveta je odrasla: Nežno lice i zavodljiv pogled su njen zaštitni znak FOTO

Izvor: B92, 27.Jun.2022, 08:21

Najlepša devojčica sveta je odrasla: Nežno lice i zavodljiv pogled su njen zaštitni znak FOTO

Manekenka Tiland Blodno pojavila se na Kenzo reviji u okviru Nedelje mode u Parizu, a svojim mladalačkim i urbanim stilom privukla je pažnju svih prisutnih.

Ona je obukla moderne farmerke sa širokim nogavicama i floralnim dezenom. Celokupni izgled upotpunila je tzv. oversized teksas jaknom i običnom belom majicom. Svojoj odevnoj kombinaciji dodala je malu torbicu koja zrači mladalačkim duhom i crvenom bojom. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Podsetimo, Tilan je 2007. proglašena "najlepšom devojčicom na svetu", a prvi put je pistom prošetala sa samo četiri godine kada ju je otkrio veliki Žan Pol Gotje, dok je prvu naslovnicu krasila već u šestoj godini. Nakon što se planetarno proslavila pokrenula je i sopstvenu modnu liniju.

Ova prirodna lepotica sarađuje sa brojnim luksuznim brendovima kao što su Loreal i Dolce&Gabbana. Na prestižnoj listi TC Candler već nekoliko puta izglasana je u 100 najlepših lica na svetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.