NOVAK MOŽE DA ODAHNE: Jedan od NAJOMRAŽENIJIH Đokovićevih protivnika ELIMINISAN iz Pariza! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2017, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVAK MOŽE DA ODAHNE: Jedan od NAJOMRAŽENIJIH Đokovićevih protivnika ELIMINISAN iz Pariza! (FOTO)

Iznenađenja se nastavljaju.

Sumrak favorita se nastavlja. Ni četvrtog takmičarskog dana na Rolan Garosu nije moglo bez senzacija, prvu je u prepodnevnom terminu priredio Tomaš Berdih, koga je lako u tri seta eliminisao Rus Karen Kačanov, da bi se nešto kasnije dogodilo daleko veće iznenađenje.

Veliki brbljivac i kritičar Novaka Đokovića, koji je naneo najboljem srpskom teniseru dva poraza u isto toliko njihovih međusobnih mečeva, u Akapulku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Indijan Velsu, nokautiran je već u 2. kolu Otvorenog prvenstva u Parizu.

Australijanca je u četiri seta eliminisao iskusni Južnoafrikac Kevin Anderson, sa 3:1 u setovima (5:7, 6:4, 6:1, 6:2) i zakazo meč u šesnaestini finala, a tamo ga očekuje duel protiv Kajla Edmunda iz Velike Britanije.

Britanac je lako u tri seta, izašao na kraj sa Renatom Olivom iz Argentine, koji je u prvom kolu takođe priredio senzaciju eliminacijom slavnog Žo Vilfreda Conge.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.