NIKADA GA NE BISTE PREPOZNALI: Čuveni srpski napadač gledao Novakov meč u Parizu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023, 20:24

NIKADA GA NE BISTE PREPOZNALI: Čuveni srpski napadač gledao Novakov meč u Parizu!

Šta li je duže, brada ili kosa...

Srpski teniser Novak Đoković napravio je prvi korak ka rekordnoj 23. grend slem tituli. Na startu Rolan Garosa srpski teniser je savladao Aleksandra Kovačevića sa 6:3, 6:2, 7:6 (1).  Nekadašnji srpski napadač pojavio se na meču našeg tenisera na Otvorenom prvenstvu Francuske, a mnogi ga ne bi prepoznali da su ga videli na tribinama.

Fotografiju sa ovog meča objavio je nekadašnji fudbaler, Danijel Ljuboja, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se pojavio u izdanju u koga ga mnogi ne bi prepoznali, sa dugom kosom i još dužom bradom.

A post shared by Ljuboja Danijel (@ljuboja_danijel_28)

Ljuboja je sa Srbijom i Crnom Gorom bio i učesnik Svetskog prvenstva 2006. godine u Nemačkoj, a godinama unazad se bavi menadžerskim poslom. Mnogi su ga upamtili po ludim frizurama, a znao je sa vremena na vreme da promeni imidž i iznenadi sve. Često je imao jednu ili više plavih linija u kosi, pa je privlačio pažnju gde god da se pojavi.

Centarfor je nosio dres Sošoa, Strazburga, Pari Sen Žermena, HSV, Volsfburga, Grenobla, Nice, Legije iz Varšave i na kraju Lensa, gde je i završio bogatu karijeru.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.