NAJVEĆE OVOGODIŠNJE PRIČE

Izvor: GlamDama.com, 28.Dec.2011, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJVEĆE OVOGODIŠNJE PRIČE

Nakon jednog mega skandala, tri kraljevska venčanja, prepiranja četiri glavna modna grada, šest beba poznatih, četiri zaraćena modna brenda, bilion navodnih zamena za Galliana i nebrojenih saradnji brendova, 2011 se približava svom kraju.
Bila je to godina u kojoj su dominirali pad gracioznosti, i uspon kraljevstva. Hapšenje Johna Galliana nakon antisemitskog ispada u Pariskom baru dovela je do njegove smene sa pozicije u Dioru.
I ko bi mogao zaboraviti >> Pročitaj celu vest na sajtu GlamDama.com << osmeh Kate Middleton dok je je koračala ka Westminster Abbey? Vojvotkinja od Kembridža prokrčila je svoj put do svetskih srca u svojoj Alexander McQueen haljini.
Usledila su druga venčanja. Kate Moss se udala za Jamie Hinca u Galliano haljini, Lily Allen je objavila svoju trudnoću na svojoj seoskoj svadbi, a Sofia Coppola je nosila Azzedina Alaïa haljinu boje lavande kada je izgovarala sudbonosno da svom dečku rokeru.
Kasnije, modni brendovi su intenzivirali svoj fokus na Aziju, veoma važnom luksuznom tržištu. Smrt Elizabeth Taylor dala nam je šansu da se prisetimo karijere ova legendarne žene. Lady Gaga je debitovala na modnoj pisti, modni gradovi su započeli bitku oko datuma revija za 2013, Beyonce nas je zanela sa svime što je uradila, Donatella je minirala arhivu za svoju saradnju sa H&M, a zbog Flynn Bloom smo izgovarali ’aaaaw’.
Ove i mnoge druge priče učinile su modu fascinantnom u 2011-oj. Vidimo se u 2012-oj.
 
 
 
 



 






 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na GlamDama.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GlamDama.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GlamDama.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.