Izvor: DANuBeogradu.rs, 14.Jul.2020, 11:10

Moj OFF: Filmovi Čarlija Čaplina ZA DŽ

Letnja online „scena“ na portalu mojoff.net od subote, 18. jula 2020, biće bogatija za filmove legendarnog glumca i reditelja Čarlija Čaplina. Besplatno će moći da se pogledaju ostvarenja „Pseći život“, „Žena iz Pariza“, „Zlatna groznica“, „Svetlosti pozornice“ i drugi. Film „Čarobne noći“ još jedan je dodatak repertoaru – italijanska kinematografija 90-ih godina doživljava poslednje iskre … Članak Moj OFF: Filmovi Čarlija Čaplina ZA DŽ se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Filmovi Čarlija Čaplina besplatno na festivalu MOJ OFF

Izvor: Danas, 14.Jul.2020

Letnja online "scena" festivala MOJ OFF od subote 18. jula bogatija je za filmove čuvenog komičara Čarlija Čaplina.

Nastavak na Danas...

Od "Psećeg života" do "Velikog diktatora": Remek-dela Čarlija Čaplina besplatno u onlajn bioskopu

Izvor: Blic, 14.Jul.2020

Ciklus filmskih remek-dela Čarlija Čaplina naći će se besplatno od subote, 18. jula, na repertoaru onlajn bioskopa "Moj off".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.