Izvor: DANuBeogradu.rs, 14.Jul.2020, 08:34

Vesti dana, 14. jul 2020. Beograd, Srbija, svet

Vesti dana u Beogradu, Srbiji, svetu. Danas je utorak, 14. jul 2020. Po koroni – u Srbiji skoro kao u Francuskoj; Dan žalosti u Novom Pazaru; otkazan Exit. »»» Statistički podaci o virusu korona u Srbiji od početka pandemije do 14. jula 2020. u 15.00: broj zaraženih osoba od početka pandemije: 18.983; broj smrtnih slučajeva: … Članak Vesti dana, 14. jul 2020. Beograd, Srbija, svet se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Moj OFF: Filmovi Čarlija Čaplina ZA DŽ

Izvor: DANuBeogradu.rs, 14.Jul.2020

Letnja online „scena“ na portalu mojoff.net od subote, 18. jula 2020, biće bogatija za filmove legendarnog glumca i reditelja Čarlija Čaplina. Besplatno će moći da se pogledaju ostvarenja „Pseći život“, „Žena iz Pariza“, „Zlatna groznica“, „Svetlosti pozornice“ i drugi. Film...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.