Mislili smo da smo je već videli u najboljim izdanjima, a sad se pojavila u fatalnoj kombinaciji

Izvor: B92, 29.Sep.2023, 13:58

Mislili smo da smo je već videli u najboljim izdanjima, a sad se pojavila u fatalnoj kombinaciji

Za slavnu glumicu Penelope Kruz se veruje da je kraljica crvenog tepiha, a ona nas je još jednom uverila u istinitost tvrdnji da je i dalje među najfatalnijim ženama. Ima 58 godina, a na Nedelji mode u Parizu bila je prava zvezda.

Pojavila se na Lancome X Louvre događaju organizovanom u okviru prestižnog sedmodnevnog modnog događaja koji je posle Londona okupio zvezde u francuskoj prestonici, a zablistala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je u crnoj kombinaciji koja je savršeno istakla njen preplanuli ten.

U pitanju je efektni i čipkasti crni kombinezon golih ramena iz nove kolekcije Giambattiste Vallija za jesen 2023. koji je savršeno istakao njenu liniju uz dozu senzualnosti.

Kombinezon je imao podstavu kako se ne bi sve videlo, jer je providan, a takođe i dugi plašt ušiven u struku koji je celom stajlingu dao dozu dramatičnosti. Ovim je pažljivo sakrila sve što ne želi da se vidi, a stajling je zaokružila crnom torbicom, crnim sandalama s platformom i upečatljivim visećim minđušama.

Prepoznatljivi osmeh joj je najjače oružje i nije ga skidala dok je strpljivo pozirala okupljenim fotoreporterima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.