MUP PRATI I DRUŠTVENE MREŽE: Klinac se bahatio za volanom i KAČIO NA INSTAGRAM, pa BRUTALNO KAŽNJEN

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024, 14:33

MUP PRATI I DRUŠTVENE MREŽE: Klinac se bahatio za volanom i KAČIO NA INSTAGRAM, pa BRUTALNO KAŽNJEN

Budite odgovorni u toku vožnje.

Pripadnici saobraćajne policije presretačem su zaustavili devetnaestogodišnjeg vozača "audija" koji se u ulici Pariske komune u Beogradu kretao brzinom od 86 kilometara na čas, na delu puta gde je ograničenje brzine 50 kilometara na čas. Radi se o licu koje na društvenim mrežama objavljuje sadržaje kojima se propagira nebezbedno ponašanje u saobraćaju.

Prilikom kontrole >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << utvrđeno je da su prednja stakla na vozilu prekomerno zatamnjena, zbog čega je vozilo isključeno iz saobraćaja, a zbog sumnje u verodostojnost broja šasije vozilo je privremeno oduzeto.

A post shared by МУП Републике Србије 🇷🇸 (@mupsrbije)

Povodom sve učestalijih objava na društvenim mrežama kojima se propagira neodgovorno i nebezbedno ponašanje u saobraćaju, Ministarstvo unutrašnjih poslova napominje da se za svaku takvu objavu vrše provere i preduzimaju mere protiv lica koja sadržaje objavljuju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Motociklista vozio 200 na sat na putu gde je dozvoljeno 80

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Feb.2024

Saobraćajna policija je presretačem zaustavila vozača (39) koji se na državnom putu od Surčina ka Novom Beogradu kretao motociklom BMV brzinom od 194,6 kilometra na čas, na delu puta gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.