MERYL STREEP NA NASLOVNOJ STRANI VOGUA

Izvor: GlamDama.com, 13.Dec.2011, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MERYL STREEP NA NASLOVNOJ STRANI VOGUA

I evo je: Meryl Streep na svojoj prvoj naslovnoj strani Američkog Vogua u januarskom izdanju ove modne biblije. Smeštena na stenovitu obalu, legendarna Američka glumica jednostavno izgleda sjajno pred objektivom Annie Leibovitz.
I ako je skoro tragedija što elegantna, talentovana Meryl nikada nije krasila naslovnu stranu ovog modnog magazina ( delila je naslovnu stranu sa Penelope Cruz u majskom izdanju 2010 Pariskog Vogua ), >> Pročitaj celu vest na sajtu GlamDama.com << teško je zamisliti bolji debi. U 62-oj godini, meryl je verovatno najstarija žena koja se pojavila na naslovnoj strani Američkog Vogua, i to nije mala stvar. Svi dobro znamo da moda zna da bude lenja kada su u pitanju godine, zastupljujući mladost kao vrlinu i stavljajući ženama rok upotrebe.






 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nastavak na GlamDama.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GlamDama.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GlamDama.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.