MEKINRO: San mi je da igram protiv Rodžera na Vimldonu, sa Rafom ni slučajno u Parizu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2023, 17:18

MEKINRO: San mi je da igram protiv Rodžera na Vimldonu, sa Rafom ni slučajno u Parizu

Amerikanac otkrio da ima i neostvarene želje u tenisu.

Nekadašnji teniser Džon Mekinro bio je broj jedan, osvojio 77 titula u singlu od čega sedam trofeja na gren slem turnirima. Uprkos svemu postignutom, Amerikanac ima i neke neispunjene želje, a otkrio je i kome se divi.

 - Federer je igrač sa najlepšom igrom. Znate da mi je idol bio Rod Lejver. On je bio izuzetan. Kada gledate Rafaela Nadala to nije prototip tenisera. Njegovo telo je jače >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u gornjem delu. Kada smo mi odrastali, u modi je bila priča 'ne podižite teret' - rekao je Mekinro.

Amerikanac je otkrio da postoje stvari koje bi voleo da proba, ali da ima onih koje nikad ne bi, a tiču se tenisa.

 - Moj san je da igram protiv Rodžera Federera na Vimbldonu, a noćna mora je Rafa na Rolan Garosu, na šljaci, iako sam odrastao na toj podlozi, i bila mi je najbolja sve dok nisam postao profesionalac. Ono što je Rafa uradio tu se graniči sa ludilom - poručio je Mekinro.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Rafael Nadal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.