MEDVEDEV SE OBRUKAO U PARIZU: Rus ispao od 172. igrača sveta

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2023, 18:14

MEDVEDEV SE OBRUKAO U PARIZU: Rus ispao od 172. igrača sveta

Razočarao je.

Ruski teniser Danil Medvedev eliminisan je od 172. igrača sveta Brazilca Tijaga Sejbota 3:2 (7:6, 6:7, 2:6, 6:3, 6:4) u prvom kolu Rolan Garosa.

Činilo se da je Medvedev konačno "zavoleo" šljaku posle trijumfa u Rimu, ali je očito to bio samo trenutak inspiracije.

No, Rus je odlično počeo meč pošto je već u prvom gemu oduzeo servis protivniku. Tu prednost je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sačuvao svega dva gema kada mu je Brazilac uzvratio. Do kraja seta nije bilo brejkova i set je rešen u taj-brejku. Sejbot je odmah napravio mini brejk i trasirao sebi put ka prvom setu.

U drugom delu igre nismo videli nijedan brejk i neminovan je ponovo bio 13. gem seta. Imao je Brazilac 6:4, ali se potom Medvedev probudio i sa četiri poena došao do seta i momentum je bio apsolutno na njegovoj strani.

Sa dobrom igrom je nastavio Rus i u trećem setu koji je rešio sa 6:2.

Malo ko se nadao da će Medvedev prokockati ovu prednost, ali uspeo je u tome.

Kao da se ugasio Danil od tog trenutka i prelako je dopustio protivniku prvo da se vrati u trećem setu, koji je pripao Sejbotu - 6:3, dok je u petom setu bilo čak pet brejkova, a jedan više je osvojio Brazilac i došao do velike pobede.

On će igrati sa boljim iz duela Halis - Pelja.

Pogledajte kako izgleda Beatris Moreira, devojka Giljermea Soareša fudbalera Brage
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Medvedev poražen na startu Rolan Garosa

Izvor: Danas, 30.Maj.2023

Drugi teniser sveta Rus Danil Medvedev nije uspeo da se plasira u drugo kolo Rolan Garosa, pošto je danas posle pet setova poražen od Brazilca Tijaga Vilda 6:7, 7:6, 2:6, 6:3, 6:4.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.