MALERI KAKVIH NEMA: U PSŽ-u povređene sve ZVEZDE, od danas i trener u GIPSU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2020, 12:51

MALERI KAKVIH NEMA: U PSŽ-u povređene sve ZVEZDE, od danas i trener u GIPSU (FOTO)

Parižani u problemu pre meč sa Atalantom.

Pariz Sen Žermen ima velikih problema sa povredama uoči meča sa Atalantom u okviru 1/4 finala lige šampiona koji je na programu u sredu.

Najveća briga je povreda Kilijana Mbapea, a Marko Verati i Lajvin Kurzava su pod velikim znakom pitanja. Toma Munije je od ranije povređen, Anhel Di Marija povređen dok Edinson Kavani je napustio klub.

Bajern >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << – Čelsi

Nema dileme da Bajern ide u četvrtfinale Lige šampiona – u prvom meču osmine finala pobedio je Čelsi u Londonu sa 3:0 i večeras (21.00) samo treba da završi posao. Kec je 1,38, dvojka 7,75, a GG3+ 1,92.
 Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern – Čelsi.

Na svu ovu muku Parižanima, stigla je i vest da je povređen i šef stručnog štaba Tomas Tuhel.

Thomas Tuchel a été victime hier soir d’une entorse de la cheville gauche avec fracture du 5ème métatarsien lors d’une séance de sport. pic.twitter.com/uU848oP9RM

— Paris Saint-Germain (@PSG_inside) August 7, 2020

– Tomas Tuhel je iskrenuo zglob i polomio je petu metatarzalnu kost u stopalu tokom današnjeg trneinga, napisao je u saopštenju klub iz glavnog grada Francuske.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona,   London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.