Izvor: Dzungla.org, 31.Jan.2014, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubavnica francuskog predsednika nominovana za Cezara

PARIZ – Glumica Žili Gaje, ljubavnica francuskog predsednika Fransoe Olanda, nominovana je za francuski ekvivalent Oskaru – nagradu Cezar – za ulogu seksi zavodnice.Za najprestižnije francusko filmsko priznanje nominovana je za sporednu ulogu u filmu „Quai d' Orsay“ o životu francuskog ministra spoljnih poslova. U filmu Gaje igra ministrovu savetnicu u mini skuknjicama koja se ne stidi da svoje moći zavodnice koristi >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << kako bi dobila šta želi, piše AFP.Za ljubavnu vezu Gaje i Olanda saznalo se početkom meseca i zbog nje je predsednik Francuske raskinuo dugogodišnju vezu sa nevenčanom suprugom Valeri Trirveler. Za sada se ne zna da li je Oland (59) i dalje u vezi sa Gaje, glumicom koja je igrala u više od 70 filmova i koja je aktivista predsednikove Socijalističke partije. OpširnijeVečernje Novosti
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

Ljubavnica francuskog predsednika nominovana za Cezara

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Jan.2014

Glumica Žili Gaje, ljubavnica francuskog predsednika Fransoe Olanda, nominovana je za francuski ekvivalent Oskaru - nagradu Cezar - za ulogu seksi zavodnice.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.