Lebron želi da igra na OI u Parizu – predvodiće novi drim tim

Izvor: B92, 11.Sep.2023, 15:29

Lebron želi da igra na OI u Parizu – predvodiće novi "drim tim"

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms igraće ze SAD na Olimpijskim igrama u Parizu sledeće godine.

Kako prenosi Atletik, Džejms će predvodiiti tim Sjedinjenih Američkih Država na Igrama u Francuskoj, u kom će još biti Stef Kari i Kevin Durent, koji su takođe spremni da brane boje američke reprezentacije.

NBA zvezda poslednji put za SAD na OI igrala je 2012. godine u Londonu, a sada je spremna da naredno leto posveti nacionalnom timu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Kako navodi Atletik, on je pozvao i sve ostale najbolje košarkaše SAD da se priduže reprezentaciji.

Džejms je razgovarao sa Karijem, Durentom, Entonijem Dejvisom, Džejsonom Tejtumom i Drejmondom Grinom i svi su spremni da se obavežu.

Devin Buker iz Feniksa, Dejmijan Lilard iz Portlanda, Dearon Foks iz Sakramenta i Kajri Irving iz Dalasa takođe su pokazaju ozbiljno interesovanje da budu deo olimpijskog tima u glavnom gradu Francuske.

Američka reprezentacija na poslednja dva Mundobasketa nije se proslavila, ostala je bez medalje, ali su zato košarkaši SAD osvojili četiri uzastopna zlata na Olimpijskim igrama.

Džejms će u decembru napuniti 39 godina, Durant, sledećeg leta puni 35 godina, pa bi turnir u Parizu za njih dvojicu mogao da bude "poslednji ples" u reprezentaciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Twiter

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić sutra sa italijanskim ministrom Ursom

Izvor: B92, 12.Sep.2023, 13:52

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primiće sutra u Beogradu ministra za preduzetništvo i proizvedeno u Italiji Adolfa Ursa...Susret je zakazan za 10.30 časova u Palati Srbija...Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.