Lactalis kupuje Nestle Malaysia za 40 milijuna dolara

Izvor: SEEbiz.eu, 09.Okt.2018, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lactalis kupuje Nestle Malaysia za 40 milijuna dolara

PARIZ - Najveća svjetska kompanija za proizvodnju mliječnih proizvoda Lactalis objavila je da je dogovorila kupnju poslovanja Nestlea u Maleziji vezanog uz rashlađene mliječne proizvode, a posao je vrijedan otprilike 40 milijuna dolara.

Nestle Malaysia je ranije izvijestila da očekuje dogovor oko prodaje Lactalisu za 37 milijuna dolara. Prema priopćenju Nestlea, Lactalis nakon ove akvizicije planira u Maleziji napraviti >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << svoje operativno središte za mliječno poslovanje u Aziji.

Nestleova industrija rashlađenih mliječnih proizvoda u Maleziji ostvaruje prihode od 21 milijun eura (24 milijuna dolara) godišnje, objavila je francuska kompanija u čijem je vlasništvu i zagrebački Dukat..

Sporazum, koji stupa na snagu u siječnju, uslijedio je nakon ranijih Lactalisovih akvizicija brenda organskog jogurta Stonyfielda proizvođača Danonea i kupnje proizvođača islandskog jogurta u SAD-u e Siggi's-a.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

Lactalis kupuje Nestle Malaysia za 40 miliona dolara

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 10.Okt.2018, 13:38

Prema saopštenju Nestle-a, Lactalis nakon ove akvizicije planira u Maleziji da napravi svoje operativno središte za mlečno poslovanje u Aziji...Nestle-ova industrija rashlađenih mlečnih proizvoda u Maleziji ostvaruje prihode od 21 milion evra godišnje, objavila je francuska kompanija...Sporazum,...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.