Književni susret sa Ninom Živančević

Izvor: kult-URA.com, 05.Apr.2021, 15:29

Književni susret sa Ninom Živančević

U petak, 18. septembra od 19 sati u Maloj sali NKC biće održan Književni susret sa Ninom Živančević. O pesničkom, prevodilačkom i esejističkom delu Nine Živančević sa autoricom razgovara Milena Mišić.
Važna napomena: zbog pandemije i aktuelne zdravstvene situacije, broj posetilaca je ograničen. Prisutni su dužni da nose maske i održavaju fizičku razdalјinu, uz poštovanje ostalih zdravstvenih mera.
Biografija Nina Živančević – Foto – NKC Nina Živančević, pesnikinja, esejista, spisatelјica, umetnički i filmski kritičar, prevodilac i dopisnica Nјujork Artsa iz Pariza, rođena je u Srbiji 1957. godine. Do sada je u Beogradu, Parizu...

Nastavak na kult-URA.com...






Povezane vesti

LIFFE ove godine delimično onlajn

Izvor: kult-URA.com, 05.Apr.2021

Leskovački internacionalni festival filmske režije LIFFE ove godine biće održan od 25. do 29. septembra. Zbog epidemiološke situacije delimično u Bioskopu LKC i sali Narodnog pozorišta, a delimično na onlajn platformi.. “Ovakva odluka doneta je u skladu sa merama Vlade Republike Srbije i Kriznog...

Nastavak na kult-URA.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.