Izvor: kult-URA.com, 05.Apr.2021, 15:29

LIFFE ove godine delimično onlajn

Leskovački internacionalni festival filmske režije LIFFE ove godine biće održan od 25. do 29. septembra. Zbog epidemiološke situacije delimično u Bioskopu LKC i sali Narodnog pozorišta, a delimično na onlajn platformi.
“Ovakva odluka doneta je u skladu sa merama Vlade Republike Srbije i Kriznog štaba za suzbijanje koronavirusa. Leskovačka publika filmove će moći da prati u Bioskopu Leskovačkog kulturnog centra i u Narodnom pozorištu, uz poštovanje svih mera zaštite od kovida 19, dok će gledaoci iz Srbije i regiona moći da gledaju na navedenoj onlajn platformi”, kažu organizatori.
Festival će biti otvoren u petak, 25. septembra u 19 sati u Narodnom pozorištu. Nakon ceremonije...
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na kult-URA.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.