Kipi u Parizu, Mbape besan! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Feb.2020, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kipi u Parizu, Mbape besan! (video)

Nemački strateg ne sme sebi da dozvoljava ovakve situacije.

PSŽ je večeras dobio lako i ubedljivo Monpelje sa 5:0, gosti su im dosta "pomogli" u tome pošto su završili meč sa igračem manje. Pored "petarde" naslove je ukrao i Kilijan Mbape.

Francuski napadač je zamenjen u 67. minutu meča, pre toga je postigao i jedan gol. Malo je reći da je nova zvezda svetskog fudbala bila nezadovoljna odlukom Tuhela da ga ranije pošalje na "tuširanje".

Scena je potrajala dvadesetak sekundi, deluje da je Nemcu jasno kakvu moć Mbape ima u francuskom klubu. Snimak možete pogledati OVDE.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Oglasio se i Tuhel oko Mbapea - "Pa ne igramo tenis valjda, ja donosim odluke!"

Izvor: Sportske.net, 02.Feb.2020, 00:32

Nemile scene u Parizu i pored ubedljive pobede domaćina...PSŽ je glatko savladao Monpelje rezultatom 5:0, gosti su doduše završili meč sa dva igrača manje...Ono što okupira francusku javnost jeste dalji odnos na relaciji Tuhel - Mbape. Francuski ofanzivac je prikazao svoju ružnu stranu po zameni...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.