Izvor: HotSport.rs, 15.Feb.2016, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INTER SPREMA BOMBU: Tohir krenuo put Pariza zbog supertalentovanog veziste

Kako navodi italijanski Tutosport, prva želja Intera u letnjem prelaznom roku biće fudbaler Pari Sen Žermena Adrijen Rabio.

Francuz je privukao veliki broj italijanskih klubova (stalno se spominje Roma), ali sastanak vlasnika dva kluba bi mogao da bude presudan u tome da talentovani vezista zaduži dres „neroazura“.
Erik Tohir će odleteti u Pariz kako bi se sastao sa prvim čovekom PSŽ-a Naserom El-Kelaifijem kako bi pokušao da lično ugovori >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << transfer.
Mladi fudbaler je odigrao 26 utakmica u svim takmičenjima za „svece“ u ovoj sezoni i sigurno bi predstavljao veliko pojačanje za ekipu Roberta Manćinija.
Pripremio: Ivan Cvetković
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.