Hese na novoj pozajmici

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2019, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hese na novoj pozajmici

Španac se opet seli.

Hese je stigao u redove Pari sen Žermena leta 2016. godine iz madridskog Reala.

Plaćen je 25 miliona evra, što je u to vreme bila sasvim solidna cifra, ali nije uspeo da ostavi pozitivan trag u Parizu.

Samo 14 nastupa i dva pogotka u prvoj sezoni u klubu, usledile su pozajmice.

Najpre u Las Palmasu, potom je igrao za Stouk u Premijer ligi, minule smo ga gledali u dresu Betisa u Primeri.

U prethodne tri sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je sakupio 48 nastupa i postigao svega šest golova, jasno je da za njega nema mesta u Parizu, pa je usledila nova pozajmica.

Do kraja tekuće takmičarske godine će igrati za lisabonski Sporting, uslikan je na aerodromu u Portugaliji i uskoro će sve biti ozvaničeno.

Portugalski klub se obavezao da na sebe preuzme njegova celokupna primanja, ali neće plaćati nikakvo obeštećenje za kratkoročnu saradnju. Dodaje se i da će "Lavovi" imati mogućnost da ga otkupe, ali nije poznato za koji novac.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.