Grbić u Francuskoj sprema Orlove za SP

Izvor: B92, 29.Avg.2018, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grbić u Francuskoj sprema "Orlove" za SP

Odbojkaši Srbiji idu u četvrtak u Pariz, gde će sa Francuskom odigrati dve prijateljske utakmice u sklopu priprema za Svetsko prvenstvo u Bugarskoj i Italiji.

Kako je saopštio Odbojkaški savez, selektor Srbije Nikola Grbić u Francusku će povesti 16 igrača.

Srbija i Francuska će prvu utakmicu, bez prisustva publike, igrati u petak, 31. avgusta od 17 časova u dvorani Šarpi u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Parizu.

Zvaničan meč, Srbija i Francuska će igrati u nedelju, 2. septembra od 17.30 časova u Akor Hotels Areni, u naselju Bersi u Parizu.

Svetsko prvenstvo održava se od 9. do 30. septembra u Bugarskoj i Italiji. Srbija će igrati u Grupi C u Bariju sa SAD, Rusijom, Australijom, Kamerunom i Tunisom.

Francuska će igrati u Grupi B, u bugarskom gradu Ruse sa Brazilom, Kanadom, Holandijom, Kinom i Egiptom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Grbić u Francuskoj sprema odbojkaše za Svetsko prvenstvo

Izvor: Kurir, 29.Avg.2018

Odbojkaši Srbiji idu u četvrtak u Pariz, gde će sa Francuskom odigrati dve prijateljske utakmice u sklopu priprema za Svetsko prvenstvo u Bugarskoj i Italiji.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.