Gradonačelnik Cvetanović bio u bilateralnoj poseti Francuskoj

Izvor: JuznaSrbija.info, 18.Mar.2015, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik Cvetanović bio u bilateralnoj poseti Francuskoj

Gradonačelnik Goran Cvetanović je ovih dana boravio u francuskim gradovima Parizu i La Rošeu, gde je predstavio potencijale Leskovca i razgovarao o ekonomskoj saradnji.

Kako piše gradski sajt, Cvetanović je sa predsednikom Regionlane privreden komore Goranom Jovićem u opštini Suresnes grada Pariza razgovarao sa zamenikom opštine Louis Testudom, a u La Rošeu sa opštinskim rukvodstvom.

>> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << />Pored čelnika ovog grada, sastanku su prisustvovali i predstavnici  Privredne komore La Roshe, saradnici za međunarodnu saradnju i ambasador Republike Srbije u Parizu Rajko Ristić.

Na sastanku su predstavljeni grad Leskovac i potencijali juga Srbije, a razgovaralo se i o Zelenoj zoni i mogućnostima ulaganja u nju.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.