Forma, podloga, vera... Evo zašto Đere može da dobije Nišikorija!

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2019, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Forma, podloga, vera... Evo zašto Đere može da dobije Nišikorija!

Srpski teniser Laslo Đere rekao je da je važno da je današnji meč drugog kola Rolan Garosa dobio u tri seta i istakao da je u predstojećem meču protiv Keija Nišikorija sve moguće ako veruje u sebe.

Laslo Đere se plasirao u treće kolo Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je danas u drugom pobedio Australijanca Alekseja Popirina u tri seta, 6:4, 7:6 (4) i 6:4.

"Solidno sam odigrao današnji meč, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dobro je što sam završio u tri seta. Mislim da je drugi set bio ključan, posle toga kao da se slomio malo", rekao je Đere novinarima u Parizu.

Srpski teniser će se u trećem kolu Rolan Garosa sastati sa Japancem Keijem Nišikorijem.

"Nikad nismo igrali do sada, napravićemo taktiku za njega. Trudiću se da dam sve od sebe", rekao je Đere.

"Iskusniji je od mene, pogotovo na Grend slemovima. Ali, meni je ovo omiljena podloga, najbolje igram na šljaci, u dobroj sam formi... Igrao sam ove godine nekoliko puta protiv igrača iz prvih deset, tu bar imam neko iskustvo. Bitno je da verujem u sebe, da verujem da mogu da ga dobijem i onda je sve moguće", istakao je Đere.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.